KLIENTERNE HAR SAGT

annikas vand

Jeg har gået hos Isabelle i snart et år nu, og det har været en decideret transformerende oplevelse. Jeg er blevet et menneske, jeg altid har drømt om at være, men som jeg aldrig tænkte var muligt. Mit selvværd er stukket i vejret, og jeg oplever nu en livsglæde, jeg aldrig nogensinde har prøvet før. Isabelle er for mit vedkommende gået hen og blevet en rådgiver i alle livets aspekter – også de mere praktiske (som økonomi, eksamensforberedelse osv.). Som studerende på su er det selvfølgelig rent økonomisk et kæmpe tilvalg, som gør, at jeg må begrænse mig på andre poster. Men jeg kunne simpelthen ikke have brugt mine penge på noget bedre. Det er SÅ godt givet ud. Meget varme anbefalinger herfra. (Hannah, 21 år)

Det har hjulpet mig enormt meget at gå hos Isabelle. Jeg oplever, at hun gennem både øvelser og uformel samtale identificerer, hvor mine udfordringer ligger, og sammen finder vi ud af, hvordan mine handlingsmønstre er blevet til. Det har givet mig værktøjer til at finde mere ro i mig selv og plads til mine egne behov. Isabelle viser også personlighed under vores samtaler, så jeg mærker empatien og føler mig tryg, og samtidig bliver det ikke for højtideligt men tværtimod et rum, som er ligeværdigt med plads til sårbarhed og ærlighed. (Silke, 24 år)

Jeg havde fået angst ovenpå alt dette covid 19, eksempelvis turde jeg ikke køre i Metro, selv dynen følte jeg kvalte mig. Jeg fik Isabelle anbefalet og selvom jeg ikke tror på alt det der ikke er håndgribeligt, har hun kureret mig, givet mig værktøjer og jeg kan varmt anbefale hende. (Christian, 61 år)

Tak for de magiske helende øjeblikke i terapien, som har bragt mig helt nye steder hen, hvor det er nemmere at være mig. (Astrid, 41 år)

Gennem en terapi hos Isabelle for flere år siden forsvandt mine negative forventninger. De er aldrig vendt tilbage og jeg selv så vel som mine omgivelser har fået det bedre. Isabelle er dygtig og skal have mine bedste anbefalinger. (Ernst, 52 år)

Jeg oplever terapien hos Isabelle som meget alsidig og varieret. Nogle dage er det mest samtale eller rådgivning, og andre dage er det hypnoterapi, som fx har hjulpet mig i min angst for at køre bil. Andre dage har jeg været i drømmeagtige visualiseringer og fået dele af mig selv i tale, som jeg ellers ikke har kontakt med. Variationen gør, at terapien virker på mange planer for mig. Det, at hver session er ny og anderledes, gør, at jeg ikke falder hen i en rutine, og det er meget givtigt for mig. (Anita, 41 år)

I starten handlede mine konsultationer hos Isabelle om problemer med teenagebørn. Isabelle hjalp mig både til nye og bedre strategier i forældrerollen, og hun viste mig også nye kreative måder at se min virksomheds problematikker på. Jeg har fået ny indsigt omkring lederskab og fået klart bedre forhold til ikke blot min familie, men også til mine medarbejdere. (Klaus, 51 år)

Jeg er blevet mere klar over, hvem jeg er. Det har været en proces med tydeliggørelse af mig selv, for mig selv. Og så har jeg langsomt givet slip på det mørke og triste i mit sind. (Sanne 27, år)

Jeg har aldrig før oplevet, at jeg kunne grine og have det sjovt i terapien! Samt har fået så mange indsigter og gode værktøjer til mit liv. Tak, Isabelle. (Julie, 33 år)

I mit forløb på 2 år er jeg blevet i stand til at forstå og slippe tyngende bagage fra min barndom/fortid. Jeg har oplevet at blive lettere både fysisk og psykisk og fylde mig selv ud indefra med større ægthed.
Isabelle har  været rigtig god til på sin kærlige og meget lette måde at sætte nogle af mine overbevisninger på hovedet, så jeg pludselig kunne se dem i nyt lys – med en befriende virkning. Jeg har lært at respektere og holde mine egne grænser bedre, og forholdet til andre mennesker er blevet meget mere spontant og kontaktfyldt. (Lis, 39 år)

Nu tør jeg godt at være en del af gruppen, og tør egentlig også godt føle, at jeg er en del af gruppen. Helt ny og skøn følelse. (Signe S., 29 år)

Jeg kom i terapi hos Isabelle, fordi jeg var deprimeret. Jeg fik min livsglæde tilbage. (Peter, 41år)

Jeg kom i terapi, fordi jeg mistede livslysten. Fik det meget bedre, og som en ”bivirkning” holdt jeg op med at være bange for at gå alene på gaden om aftenen, uden at vi overhovedet har talt om det i terapien. I det hele taget har jeg fået meget mere frihed i min hverdag. (Elisabet L., 52 år)

Endelig kan jeg komme på ferie uden skyldfølelse! (Janni M., 58 år)

Mit mål med terapi var at komme ud af følelsen at være fastlåst, deprimeret. Det er lykkedes. Jeg føler mig mere handlekraftig, er blevet bedre til at mærke, hvad jeg vil og tage beslutninger, som er gode for mig.
Det er, som om nu er det endelig mig som bestemmer i mit liv! (Lotte, 42år)

Da jeg startede i terapien hos Isabelle, var jeg 44 og turde ikke parforhold og børn, var ved at gå fra min kæreste. Nu efter 2 år i terapien er jeg sammen med kæresten og nyder min ny rolle som far. Jeg har lært meget om mig selv og føler mig stærkere. Livet er ikke skræmmende mere. (Henrik, 46 år)

Efter 2 år i terapi hos Isabelle føler jeg mig meget mere sikker på mig selv, tør godt stille mig op i større forsamlinger, som jeg aldrig har gjort før. Samt er jeg blevet mere spontan og er holdt op med at være bange for små afvigelser fra mit dagsprogram. Jeg tør tage livet mere, som det kommer, og der kommer mere og mere godt til mig hele tiden. Min hverdag er nu både nemmere og sjovere. Jeg kan nyde livet igen ligesom dengang, jeg var barn. (Lennart, 43år)

Jeg startede i terapien fordi jeg ikke anede, hvad jeg skulle stille op med mit liv. Parforholdet, den påbegyndte uddannelse, min nyerhvervede bolig… alt har jeg været i tvivl om. Efter et år i terapi ser jeg meget klarere på mit liv, oplever mere livsglæde, tryghed og føler, at jeg har en retning i livet som er god og meningsfyldt.
Jeg har fundet en indre styrke jeg aldrig før har mærket. (Lars, 34år)

Efter 2½ år i terapi er alle mine relationer blevet bedre, mere harmoniske. Nu kan jeg se, hvor mange muligheder livet rummer. Før terapien følte jeg andre bestemte over mit liv, men nu er jeg kaptajnen i mit liv. Min krop er blevet meget mere afslappet og levende. (Ritta G., 53år)