Meditationskurser

 

RO

Vil du gerne have en enkel og behagelig teknik til at fjerne stress
og gøre plads til mere lethed og tilfredshed i din hverdag?
Opleve mere energi, bedre helbred
og forbedring i dine relationer?

Jeg afholder regelmæssigt kurser i Transcendental Meditation (TM). TM er en enkel, naturlig og behagelig meditationsteknik. Det er den mest udbredte, den mest videnskabelig undersøgte og den mest effektive meditationsmetode i verden.

Jeg har undervist i meditation mere end 30 år, i flere forskellige meditationsteknikker, men siden 2012 underviser jeg kun TM og afholder kurser i Stressmanagement og meditation for private og virksomheder. 

Hvorfor meditere TM?

Ved brug af TM teknikken vil du opleve forøget energi, bedre helbred, forbedret psykisk balance og styrke, mere ro i krop og sind, klarere tænkning, mere harmoniske følelser mm. Alt dette blot ved at sidde behageligt 2 gange dagligt og meditere 15-20 min.

Hvordan virker TM?

Videnskabelig undersøgelser viser at under udøvelsen af TM opnår kroppen meget dyb afslapning – dybere end den kroppen opnår under den dybeste søvn. Dette får sindet til at stilne og du vil kunne bevæge dig i dybere lag af sindet, til transcendental bevidsthed. Denne ændret bevidsthed til transcendental bevidsthed muliggør kontakten til Selvet – kilden til al kreativitet, al visdom, alle ressourcer og den dybeste stilhed indeni. Det forklarer den transformation TM frembringer. 

unnamed-4

 

Hvordan kan du lære TM?

Et kursus i Transcendental Meditation består af et Introduktionsforedrag og 4 møder med ca. 1½ times undervisning samt mulighed for opfølgende møder i op til 3 måneder.

For datoer for foredraget og kurserne se på www.TMmeditation.dk.

Der er mulighed for private kurser for mindre og større grupper, familierabat mm. Send venligst mail eller ring til mig for nærmere information og evt. tilmelding.

Information om priser finder du her.  
For mere information om TM se www.tm.org eller  www.tmhome.com

Kursus delvist online

Som noget nyt er der siden efterår 2020 også mulighed for at tage kurset delvist online – kursisten møder op til face to face undervisning kun den første dag af kurset, resten sker online. Her mulighed for stor fleksibilitet mht datoer for kurset.

For virksomheder

Jeg afholder kurser i Stressmanagement og meditation tilpassede virksomhedens behov. Jeg har holdt disse kurser for blandt andre følgende virksomheder:

NOMA, restaurant  

SANCHEZ, restaurant  

Rebecca Elbek Jewellery

Københavns Universitet, HR & Organisation

PE INVEST ApS, investerings selskab

BROOKFIELD forsikrings selskab

Kontakt mig gerne for tilbud om skræddersyet kursus for din virksomhed.

 

TM logo round midi

Link til anmeldelser af mine meditations kurser og flere af kursisternes udtalelser