For virksomheder

SUSTAINABILITY MEANS SPIRITUALITY

Ønsker du mere bæredygtighed for din virksomhed?

Bæredygtighed er både en moderne tendens og samtidigt en nødvendighed. En del af trenden af at blive mere bevidst. Bevidst om omgivelserne, naturen, klimaet, andre mennesker, andre kulturer… Og hvordan gør man bedst det?

Hvis de enkelte dele af virksomheden, det vil sige de enkelte medarbejdere, de enkelte ledere, bliver mere bevidste, vil de handle mere bæredygtigt og træffe beslutninger der i højere grad vil være i harmoni med omgivelserne, naturen, klimaet og verden som helhed. 

Indenfor de sidste år har flere virksomheder bestilt forskellige forløb der indeholdt  stresmanagement og transcendental meditation – typisk enten for leder-teams eller for udsatte medarbejdere der er i fare for, eller allerede er ramt af, stres. En naturlig virkning af at meditere TM er netop reducering af stressniveauet og dermed øget bevidsthed.

Ønsker du mere bæredygtighed og mere trivsel for alle i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig for at tale nærmere om jeres behov og hvilke forløb I ville have mest glæde af. Jeg tilbyder forløb tilpasset virksomhedens ønsker, som enten kan foregå i mine lokaler i Jorcks Passage eller hos jer. Det er også muligt at vælge huset Stokkerup i Klampenborg hvor der er fine muligheder både for små og store grupper.

Herunder kan du se nogle af de virksomheder og enkeltpersoner som jeg har samarbejdet med indtil videre:

Københavns Universitet, HR & Organisation

NOMA, restaurant  

SANCHEZ, restaurant  

Ole Christian Madsen, filminstruktør

Christine Albeck Børge, filminstruktør

Rolf Konow, filmfotograf

Henriette Hornsleth Jewellery 

Rebecca Elbek Jewellery

SPRINGER musiker/ band

PE INVEST ApS, investerings selskab

BROOKFIELD forsikrings selskab